traju do 29. svinja

Počinju upisi u Dječji vrtić Zrno Virje, evo koji su uvjeti

Prednost i način ostvarivanja prednosti pri upisu djece u dječji vrtić utvrđeni su Zakonom o predškolskom odgoju i obrazovanju te Pravilnikom o upisu djece u Dječji vrtić Zrno Virje.

11:41h
0
Foto: Matija Gudlin

Iz općine Virje stigla je obavijest kako će se upisi djece predškolske dobi u Dječji vrtić Zrno Virje za pedagošku godinu 2020./2021. provoditi u periodu od  20.–29. svibnja 2020. godine.

Za upis djeteta u vrtić, roditelj/skrbnik dužan je priložiti zahtjev za upis djeteta u vrtić, presliku rodnog lista djeteta, preslike osobnih iskaznica roditelja/skrbnika, ostalu dokumentaciju radi utvrđivanja prednosti pri upisu djeteta.

Prednost i način ostvarivanja prednosti pri upisu djece u dječji vrtić utvrđeni su Zakonom o predškolskom odgoju i obrazovanju te Pravilnikom o upisu djece u Dječji vrtić Zrno Virje.

Prioriteti za upis djece u Dječji vrtić Zrno Virje su:

djeca s područja Općine Virje;
djeca roditelja žrtava i invalida domovinskog rata, djeca čiji su roditelji bili sudionici domovinskog rata, kao i djeca civilnih invalida;
djeca iz obitelji s troje i više djece;
djeca oba zaposlena roditelja;
djeca s teškoćama u razvoju;
djeca samohranih roditelja i djeca uzeta na uzdržavanje;
djeca u godini prije polaska u školu;
djeca roditelja koji primaju dječji doplatak

Zahtjev za upis djeteta s potrebnom dokumentacijom može se predati, svaki radni dan u natječajnom roku od 9 do 12 sati u Dječji vrtić Zrno Virje uz obaveznu prethodnu najavu na tel: 048/897-128; poslati poštom na adresu Dječji vrtić Zrno Virje, Frana Lugarića 50, Virje ili skeniranu dokumentaciju poslati mailom na dv.zrno.virje@gmail.com, a rezultati upisa će se nakon 8. lipnja moći provjeriti na broj telefona: 048/897–128.

Povjerenstvo za upis djece ima pravo provjere svih činjenica navedenih u zahtjevu za upis djeteta i provjeru dokumentacije u prilogu.

 

čitam...