Podbačaj strijelaca Podravke

11:15h
0
streljastvo

090410-streljastvo1-mNa ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske u gađanju standard zračnim oružjem za juniorske kategorije održanom na streljani Vrapčanski potok u Zagrebu strijelci S.Š.K. Podravka postigli su rezultate ispod očekivanih.

U pojedinačnoj konkurenciji juniora Nikola Mehkek postigao je slab rezultat od 572 kruga plasiravši se na deseto mjesto iako se od njega očekivao minimalno plasman u finalno gađanje najboljih osam juniora.

Tomislav Harambašić otpucao je 544 kruga , a Hrvoje Verbić 543 kruga čime su ostvarili plasman na pedeseti drugo odnosno na pedeset i četvrto mjesto. Od ovo dvoje strijelaca očekivao se postizanje rezultata od najmanje 555 otpucanih krugova.

U konkurenciji juniorki Larisa Musić također je ostvarila za nju loš rezultat od samo 384 kruga plasiravši se tek na jedanaesto mjesto u konkurenciji juniorki.

U disciplini standard zračni pištolj za juniore Ivan Kolar je odlično započeo nastup no nakon osmog hica tehnički kvar na pištolju spriječio ga je u postizanju večega rezultata te je sa 520 otpucanih krugova zauzeo dvadeseto mjesto.