ISTRAGA

[PODIGNUTA OPTUŽNICA] Mladić na zemljištu vlastite majke imao 200 stabljika indijske konoplje

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i 23-godišnjaku odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - navode iz DORH-a.

15:30h
0
Foto: PU koprivničko-križevačka

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici 8. listopada provelo je prvo ispitivanje uhićenog 23-godišnjaka i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Podsjetimo, pisali smo o tome kako je pored Koprivnice policija pronašla nasad stabljika indijske konoplje. Na stranicama Državnog odvjetništva RH sada stoji kako se sumnja da je 23-godišnjak od ožujka do listopada 2020. godine na zemljištu njegove majke u okolici Koprivnice – radi proizvodnje i prodaje marihuane – posijao sjemenke indijske konoplje i uzgojio više od 200 stabljika visine od jednog do četiri metra.

– Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i 23-godišnjaku odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela – navode iz DORH-a.

Foto: PU koprivničko-križevačka
Foto: PU koprivničko-križevačka

čitam...