svečano proglašenje

Podijeljena priznanja ludbreškim sportašicama i sportašima

15:24h
0

Najbolji u svojim kategorijama su Košarkaški klub Grafičar, Matija Špikić i Ivana Dežić.

U Noći ludbreških reprezentativaca, u petak, održan je izbor te su podijeljena priznanja najboljim sportašima, sportašicama i ekipama grada u 2015. godini.


Nagradu za najbolju ekipu primio je Košarkaški klub Grafičar, drugo mjesto pripalo je Rukometnom klubu Ludbreg, a treće su podijelili Nogometni klub Podravina i Hrvački klub Ludbreg.

Najboljim sportašem proglašen je Matija Špikić, prvi vratar Gradskog rukometnog kluba Varaždin. Drugo mjesto u ovoj kategoriji osvojio je Petar Brlek, nogometaš Slavena Belupa. Treće mjesto podijelili su atletičar Željko Vincek i nogometaš Nikola Valjak, najbolji strijelac 3. HNL – Istok.

U konkurenciji sportašica prva je igračica Ivana Dežić iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta, druga je hrvačica Iva Gerić iz HK Ludbreg, a treća je Ana Vrabec iz Ženskog rukometnog kluba Ludbreg.

Tom prilikom, Ivici Hercegu, poznatom varaždinskom sportskom novinaru, uručeno je priznanje za promidžbu ludbreškog sporta.

Isto tako, priznanja za rad u u ludbreškom sportu primili su Božidar Hajsok, Ignac Horvat, Ivan Jagić, Dolores Horvat, Miljenko Frančić, Stanko Cindori, Siniša Beser, Dražen Crnković i Vitomir Namjesnik.

Nagrade u kategoriji ludbreških sportskih nada primili su Jakov Maros, Luka Virag, Ana Harambaša, Tomislav Tkalčec, Marta Busija, David Premec i Petar Horvat.

 

čitam...