4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
liga protiv raka

Podjelom mimoza i u Virju ukazano na potrebnu prevenciju u borbi protiv raka maternice
P

Velika zahvala ide Maloj ligi kao i učenicama Srednje škole Koprivnica koji su pomogli u obilježavanju ovog dana

Ne propustite

Cijeli vikend iza nas bio je u znaku mimoza, a Liga protiv raka Koprivničko-križevačke županije u subotu je održala 16. Dan mimoza i u Virju.

- Oglas -

U sklopu obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice u Virju su također podijeljene mimoze te je tim činom ponovno ukazano na pravovremenu prevenciju te zloćudne bolesti.

– Liga se zahvaljuje svim učenicima, roditeljima, djelatnicima virovske škole kao i svim mještanima Općine Virje na podršci koju su nam ukazali svojim dolaskom i doprinosom – poručili su iz županijske Lige protiv raka.

Velika zahvala ide Maloj ligi kao i učenicama Srednje škole Koprivnica, smjer medicinska sestra/tehničar opće njege koji su u Virju dijelili mimoze i pomogli u obilježavanju ovog dana.

- Oglas -

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti