12 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bivši direktor piškornice

Podnesena je kaznena prijava protiv Mladena Jozinovića jer si je isplatio 2,4 milijuna kuna i krivotvorio diplomu
P

Također, sumnja se da jenabavio lažnu diplomu i potvrdu o položenim ispitima Fakulteta prometnih znanosti, te takve isprave upotrijebio kao prave tijekom 2012. godine prilikom zasnivanja radnog odnosa i upisa akademskog zvanja u radnu knjižicu.

Ne propustite

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko–križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja isprave.

Riječ je o bivšem direktoru Piškornice Mladenu Jozinoviću, koji je, kako navodi policija ne otkrivajući o kome se radi, u svojstvu odgovorne osobe trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama povezanih trgovačkih društava s područja Koprivničko–križevačke županije, povrijedio dužnost zaštite njihovih imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017. godine i nezakonito si isplatio 2.4 milijuna kuna u bruto iznosu.

Također, sumnja se da je nabavio lažnu diplomu i potvrdu o položenim ispitima Fakulteta prometnih znanosti, te takve isprave upotrijebio kao prave tijekom 2012. godine prilikom zasnivanja radnog odnosa i upisa akademskog zvanja u radnu knjižicu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja isprave protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

dobro je znati

Posadili ste zelje i sad strepite nad njim da vam ga ne pojedu štetočine? Zaštite ga sadnjom pravih biljaka i povrća

Sadnja vrta tek je prošla, ali sada slijedi daljnje održavanje i zalijevanje kako bi biljke dale plodove. Međutim često je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti