DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA SOKOLOVAC

Podnijeli izvješće o radu, produžili mandat predsjednici Špiljak i uručili priznanja darivateljima

10:00h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac u subotu je održalo izvještajno izbornu Skupštinu. U izvješću o radu za proteklo razdoblje, koje je podnijela predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemija Špiljak, pobrojene su brojne aktivnosti, navedene mnoge zajedničke akcije, a sve u svrhu pomoći osobama u potrebi.


Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac ponovno je izabrana Eufemija Špiljak koja će ujedno biti i zastupnica u Skupštini GDCK Koprivnica u mandatnom razdoblju 2020. – 2024. godine.

U planu rada za naredno razdoblje planirane su aktivnosti i akcije koje će odraditi u suradnji sa Gradskim društvo Crvenog križa Koprivnica i općinom Sokolovac.

Skupštini su prisustvovali Adela Sočev, ravnateljica GD CK Koprivnica sa suradnicima Zdravkom Jankovićem i Božicom Gašpar.

Članovima skupštine i gostima obratila se Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica:

– U ovim vremenima naša pomoć je potrebnija više nego ikad, stoga zahvaljujem svim darivateljima na svakoj dozi darivane krvi. Naše akcije ni u jednom trenutku nisu bile prekinute, u devet mjeseci prikupili smo 3.876 doza krvi. U trenutcima kada je sve bilo zatvoreno, mi smo bili na terenu i dijelili humanitarnu pomoć osobama koje su u potrebi. U devet mjeseci podijelili smo na području Koprivnice i 11 općina više od 400.000 kuna vrijede humanitarne pomoći. Stoga zahvaljujem i svim volonterima koji su uz nas – rekla je Sočev.

Ravnateljica Sočev podijelila je priznanja darivateljima za jubilarni broj darivanja krvi te uputila iskrene čestitke, a izabranoj predsjednici Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemiji Špiljak i suradnicima zaželjela je i dalje mnogo uspjeha u radu.

Priznanja su primili:

ŽENE:

za 1. darivanje: Marina Hanžeković, Jelena Palatinuš

za 5. darivanje: Marina Radić, Tajana Rižner

za 10. darivanje: Dalia Hanžeković, Dajana Tomac, Glorija Vuk

za 20. darivanje: Marina Latin

MUŠKI:

za 1. darivanje: Goran Horvat, Ivan Kos, Željko Vuk

za 10. darivanje: Luka Ban, Miroslav Brletić, Milan Rožić, Matija Tomić

za 20. darivanje: Renato Jug, Goran Radanović, Nenad Žarić

za 30. darivanje: Željko Ivanić

za 40. darivanje: Igor Piljak

Završnu zahvalnicu Hrvatskog Crvenog križa primila je Štefica Radić iz Domaja.

Foto // Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

čitam...