a-1 liga za žene

Podravac Gigant upisao prvi poraz u ligi

20:00h
0
Košarkašice ŽKK Podravac Gigant iz Virja // foto: www.hks-cbf.hr

Nakon treće i četvrte dionice pobjednik u nijednom trenutku nije dolazio u pitanje. Požežanke su upisale svoje prve bodove, a Virovke prvi poraz.

U trećem kolu prvenstva derbi novih prvoligašica ŽKK Plamen Požega i ŽKK Podravac Gigant otišao je na stranu djevojaka iz Požege, a time je upisan i prvi poraz naših košarkašica u A-1 ligi. Ekipa trenera Englmana od samog je početka dominirala terenom. Iskusna Sandra Mandir povukla je s tricama, a nakon toga su joj se priključile i druge djevojke, prije svega Lovrić i Soldo.


Iako je semafor u drugoj četvrtini u jednom trenutku pokazivao i velikih +16 za djevojke iz Požege, Podravac se vraća u utakmicu, odnosno smanjuje prednost i na odmor odlaze sa zaostatkom od 12 koševa razlike 35:23. Nakon treće i četvrte dionice pobjednik u nijednom trenutku nije dolazio u pitanje. Požežanke su upisale svoje prve bodove, a Virovke prvi poraz.

U idućem kolu Podravac Gigant je domaćin Trešnjevki 2009 u subotu u Virju.

Plamen Požega – Podravac Gigant 73:54 (20:12, 15:11, 18:17, 20:14)

Plamen Požega: Lovrić M. 8, Lovrić P. 20, Sakoman, Vojtulek, Bašić, Mandir 15, Soldo 17, Devčić, Pandža Brnić 6, Hrmić, Berger, Halimić 7

Podravac Gigant: Senjan, V. Šimunić 12, Hrastić, P. Šimunić 10, Ćurić 8, Spretnjak, Vinković, Slamić, Danijela Bukovčan 20, Dijana Bukovčan 4, Vidić.

čitam...