treća hnl sjever

Podravac želi uspon po ljestvici, dolazi im Papuk, Križevčani gostuju u Ludbregu, Tehničar domaćin na Starom bregu

Križevački Radnik bez Viška odlazi u Ludbreg odmjeriti snage s Podravinom. Novi trener Siniša Buđa u svoj mandat na klupi Radnika krenuo je remijem kod Varteksa što je svakako dobar rezultat.

12:20h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Na dnu Treće HNL Sjever od prošlog kola tavori đurđevački Graničar koji u posljednje vrijeme izgleda loše, da se ne lažemo. Samo pet osvojenih bodova ne zadovoljava nikog, ni trenera, ni igrače, ni navijače. Ne može se reći da ih čeka lak zadatak jer putuju u Varaždin kod Varteksa, no kad si posljednji nijedna utakmica nije laka.

Varteks je treći na tablici, a da će Picokima biti teško svjedoči i činjenica da su ostali i bez stopera Žagija, uz ranije suspendirane Stankovića i Šostarca. Od ovog vikenda utakmice počinju u 13.30 sati.

Križevački Radnik bez Viška odlazi u Ludbreg odmjeriti snage s Podravinom. Novi trener Siniša Buđa u svoj mandat na klupi Radnika krenuo je remijem kod Varteksa što je svakako dobar rezultat. Sada ih čeka još jedno gostovanje, na papiru naizgled lakše zbog toga što je Podravina na ligaškoj tablici na pretposljednjem mjestu.

Virovski Podravac u prošlom je kolu pobijedio Rudar i tako uhvatio priključak za sredinom tablice. Priliku za popeti se na tablici imaju ove subote kad im dolazi Papuk, momčad koja igra ispod očekivanja ove sezone, no s novim trenerom se podižu. Svakako najveća opasnost bit će brzonogi Čavić.

Tehničar Cvetkovec prošlo je kolo napokon igrao kod kuće, no to nije uspio materijalizirati. Baš im je Papuk uzeo bod i spriječio ih u pobjedi, a priliku za popravak imaju ovog vikenda kad opet igraju kod kuće i kad im dolazi Virovitica koju vodi Vjekoslav Vučeta.

Izdvojimo još kako će u Svetom Martinu na Muri snage odmjeriti dvije prvoplasirane momčadi, Polet i Mladost iz Ždralova. Gosti su neporaženi ove sezone, a Polet će to pokušati promijeniti na krilima navijača i domaćeg terena.

Treća HNL Sjever, 12. kolo, 9. studeni, 13.30 sati

Podravina – Radnik-Križevci
Varteks – Graničar Đ
Polet SMnM – Mladost Ž
Bjelovar – Rudar MS
Podravac – Papuk
Tehničar – Virovitica

LJESTVICA

1. Mladost 11 +20 29
2. Polet (SMnM) 11 +25 25
3. Varteks 11 +11 21
4. Radnik Križevci 11 +1 19
5. Tehničar 11 +3 18
6. Bjelovar 11 +5 17
7. Rudar 11 -6 15
8. ŽNK Virovitica 11 -11 14
9. Podravac 11 -4 13
10. Orahovica 11 -12 6
11. Podravina 11 -18 6
12. Graničar Đ 11 -14 5

čitam...