rtl-ov show

Podravci Darko, Karolina i Željko bore se za kandidate u poznatoj emisiji Ljubav je na selu

Među glavnim natjecateljima bio je i Jack iz daleke Australije. Njemu je kao kandidatkinja stigla Karolina Grubić iz Rasinje. Vesela djevojka predstavila se kao sobarica koja trenutno radi u Njemačkoj. 

17:00h
0
Foto: Screenshot RTL

Jedanaesta sezona poznate RTL-ove emisije Ljubav je na selu donijela je nova uzbuđenja. Emisija ove godine ima međunarodni karakter, odnosno glavni akteri su ljudi iz dijaspore. Ima tu natjecatelja iz Njemačke, Australije, Velike Britanije, Kanade, Ekvadora i Čilea.


U sinoćnjoj epizodi, jednoj od prvih, odrađeni su brzi spojevi. Ako ste pratili, mogli ste vidjeti tri ‘naše’ osobe, muškarce iz Sokolovca i Koprivnice, te ženu iz Rasinje.

Kod Darinke, žene istančanog ukusa iz Čilea, prijavila su se i dva muškarca iz Podravine.

Iz Koprivnice je stigao Darko Bračko (49), predstavio se kao umirovljeni prometni policajac. Neoženjen, ‘dečko po zanimanju’, našalio se.

Željko Premor // Foto: Screenshot RTL

Željko Premor (56) iz Sokolovca stigao je u crnoj košulji, a Darinka je prvo primjetila njegove tetovaže po vratu. Kazala je kako ih ne voli, na što je Željko kasnije kazao kako se ne bi promijenio ni zbog jedne žene.

Isto tako, na odlasku je Darinki poručio želju da odabere najbolje za sebe, a on smatra da je najljepši i najpametniji među kandidatima.

Među glavnim natjecateljima bio je i Jack iz daleke Australije. Njemu je kao kandidatkinja stigla Karolina Grubić (30) iz Rasinje. Vesela djevojka predstavila se kao sobarica koja trenutno radi u Njemačkoj.

Foto: Screenshot RTL

Razgovor između nje i Jacka bio je brz i vrckav, a Karolina je istaknula da je jedna od djevojaka kojoj ne treba puno da se spremi, čekajući ostale kandidatkinje da se našminkaju skoro je zaspala.

U idućoj epizodi doznat ćemo jesu li podravski kandidati odabrani od strane glavnih natjecatelja.

Darko Bračko // Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL

čitam...