živo na trenerskom birou

Podravec iz Torčeca ostao bez trenera Vedriša koji je otišao u županijskog prvoligaša: Želim raditi i napredovati, Prekodravac je dobra prilika za to

Prva ŽNL potrebuje veću dozu posvećenosti, rada i truda, a ja želim raditi i napredovati. Mislim da mi je ovo dobra prilika. U zimskim pripremama imat ćemo na raspolaganju zimsku dvoranu, a postavaljaju se i reflektori, ništa nam neće nedostajati - izjavio je Vedran Vedriš, novi trener Prekodravca, za ePodravinu.

10:30h
0
Nk Podravec - Nk Tehnika
Vedran Vedriš (desno) // Foto: Ivan Brkić

Završetkom jesenskog dijela prvenstva županijskih liga, krenule su i promjene na klupama. Prva takva dogodila se u Drugoj, odnosno Prvoj ŽNL. S klupe Prekodravca iz Ždale smijenjen je Darko Napan koji nije ostvario rezultat jer Prekodravac je na pretposljednjem mjestu Prve ŽNL, samo tri boda udaljen od posljednjeg mjesta.


S druge strane Podravec iz Torčeca ostvario je vrlo dobar rezultat, uoči zimske stanke nalaze se na šestom mjestu Druge ŽNL, imali su nekoliko zapaženih rezultata, a velike zasluge za to idu treneru Vedrišu. Primjetili su to iz Prekodravca, te je upravo on osoba izabrana da digne ekipu iz Ždale s pretposljednjeg mjesta ljestvice.

Vedriš je posao prihvatio, te će u Novoj godini biti trener prvoligaša Prekodravca.

– Motiv je viša, zahtjevnija liga i ekipa s kojom se želim uhvatiti u koštac. Primarni cilj koji mi je zadala uprava jest ostanak u ligi jer Prekodravlje zaslužuje županijskog prvoligaša, GOŠK-u ne ide najbolje, a Gola je u sredini ljestvice. Razgovarao sam već s nekim igračima iz svog bivšeg kluba i vidjet ćemo što se može napraviti u vezi transfera. Prva ŽNL potrebuje veću dozu posvećenosti, rada i truda, a ja želim raditi i napredovati. Mislim da mi je ovo dobra prilika. U zimskim pripremama imat ćemo na raspolaganju zimsku dvoranu, a postavaljaju se i reflektori, ništa nam neće nedostajati – izjavio je Vedran Vedriš, novi trener Prekodravca, za ePodravinu.

Tko će biti novi trener Podravca iz Torčeca još nije poznato, pregovara se s nekoliko imena, ali i igrača, te će se u narednom periodu znati više. Druga je ovo trenerska promjena u županiji nakon što je Omrčen-Čeko jučer napustio Koprivnicu.

čitam...