STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Podravina i Prigorje i dalje bez korone, Stožer poziva na odgovorno ponašanje

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju, nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se povoljno epidemiološko stanje nastavilo i dalje te se time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana - dodaju.

13:01h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Koprivničko-križevačka županija je županija bez koronavirusa. Ta se situacija nije promijenila ni danas, obavijestio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako na području županije nema aktivnih slučajeva bolesti COVID-19 niti osoba pod epidemiološkom mjerom samoizolacije. Koprivničko-križevačka županija petnaesti je dan zaredom bez novih slučajeva bolesti COVID-19. Pozitivitet na koronavirus zabilježen je jučer kod osobe koja ima prijavljeno prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o osobi koja već duže vrijeme živi i radi na području Splitsko-dalmatinske županije gdje ima prijavljeno boravište te se tamo, nakon pozitivnog nalaza na koronavirus, i liječi – poručili su.

Otpočetka epidemije u županiji je zabilježeno 107 slučajeva oboljenja.

– Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju, nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se povoljno epidemiološko stanje nastavilo i dalje te se time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.

čitam...