Velika nagradnjača

PODRAVINOTEKA Grad Đurđevac i Turistička zajednica poklanjaju: Osvojite vrijedne pakete u vrijednosti 300 kuna za degustaciju vina i hrane te posjet Sahari i izložbi Picassa

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca, zajedno s portalom ePodravina, ovim vam povodom, svaki dan sve do petka, poklanjaju 4 paketa po tri bona!

13:02h
0

Razonodite svoja osjetila u Đurđevcu – Gradu Picoka!

U petak 6. srpnja i u subotu, 7. srpnja, u vremenu od 15 do 22 sata održat će se prigodna prezentacija i prodaja domaćih proizvoda Podravine, pod zajedničkim nazivom Podravinoteka.

Predstavit će se brojni vinari, voćari, sirari, ali i ostali proizvođači domaćih proizvoda, a za goste će biti organizirana i prigodna degustacija.

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca, zajedno s portalom ePodravina, ovim vam povodom, svaki dan sve do petka, poklanjaju 4 paketa po tri bona!

Vrijednost jednog bona je 300 kuna, a dobitnik sa sobom može povesti još dvije osobe.

S nama zaigrajte na Facebook profilu portala ePodravina.hr!

Za dobitnike će, osim degustacija vrhunskih vina te finih domaćih delicija, biti osiguran i slobodan ulaz u Hrvatsku Saharu gdje borave đurđevački najpoznatiji stanovnici – deve, ulaz u Interpretacijski centar Picokijade koji se nalazi u prostorima utvrde Stari grad, a gdje je moguće kroz multimedijalne tehnologije doživjeti Legendu o Picokima, te je osiguran ulaz i na izložbu Picassa koju trenutno ugošćuje Muzej Grada Đurđevca.

Nakon što objavimo dobitnike, svoje bonove mogu podići na samom ulazu u Podravinoteku, kod utvrde Stari grad.

RAZONODITE SVOJA OSJETILA U ĐURĐEVCU