dobra zabava

PODRAVINOTEKA Izvukli smo dobitnike bonova koji će u Đurđevcu uživati u hrani i vinu te posjetiti deve i muzej

Podravinoteka će se održati danas i sutra u vremenu od 15 do 22 sata, a organizirana je prigodna prezentacija i prodaja domaćih proizvoda Podravine.

10:30h
0

Podravinoteka nudi gastronomski užitak, vrhunska vina i dobru zabavu u Đurđevcu, a Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca, zajedno s portalom ePodravina svaki dan sve do petka, poklanjaju 4 paketa po tri bona!

Podravinoteka će se održati danas i sutra u vremenu od 15 do 22 sata, a organizirana je prigodna prezentacija i prodaja domaćih proizvoda Podravine.

Danas imamo četiri nova dobitnika bonova, a to su:

Jasmina Takač
Tomo Petrin
Jasmina Rusak 
Borko Erdelec

Naravno, nastavljamo vas darivati i dalje, a danas ponovno zaigrajte s nama na portalu Facebook profilu portala ePodravina.hr!

Podsjetimo, na Podravinoteci predstavit će se brojni vinari, voćari, sirari, ali i ostali proizvođači domaćih proizvoda, a za goste će biti organizirana i prigodna degustacija.

Vrijednost jednog bona je 300 kuna, a dobitnik sa sobom može povesti još dvije osobe.

Za dobitnike će, osim degustacija vrhunskih vina te finih domaćih delicija, biti osiguran i slobodan ulaz u Hrvatsku Saharu gdje borave đurđevački najpoznatiji stanovnici – deve, ulaz u Interpretacijski centar Picokijade koji se nalazi u prostorima utvrde Stari grad, a gdje je moguće kroz multimedijalne tehnologije doživjeti Legendu o Picokima, te je osiguran ulaz i na izložbu Picassa koju trenutno ugošćuje Muzej Grada Đurđevca.

Dobitnici svoje bonove mogu podići na samom ulazu u Podravinoteku, kod utvrde Stari grad.

RAZONODITE SVOJA OSJETILA U ĐURĐEVCU!