pripreme

Podravka bolja u svojoj dvorani od Osijeka, Saračevića veseli povratak Zadravec i Tucaković

Podsjetimo, Podravkašice su prekjučer poražene od Siofoka, a subotu su slavile u gostima kod Osijeka. Evo što je trener Saračević rekao nakon jučerašnje pobjede. 

08:08h
0
Foto: RK Podravka

Rukometašice Podravke jučer su u dvorani Gimnazije Fran Galović igrale i treću pripremnu utakmicu. Protivnice su bile rukometašice Osijeka protiv kojih su slavile s 37-27.

Podsjetimo, Podravkašice su prekjučer poražene od Siofoka, a subotu su slavile u gostima kod Osijeka. Evo što je trener Saračević rekao nakon jučerašnje pobjede.

– Odigrali smo prve tri utakmice u ovoj sezoni, te mogu biti zadovoljan sa angažmanom i tjelesnom pripravnosti ekipe, dok neke stvari još uigravamo. Danas sam posebno zadovoljan što nakon dugo vremena su Nikolina Zadravec i Antonija Tucaković bile u ekipi i odigrale po pola sata, to im puno znači jer Zadravec nije bilo 7 mjeseci, a Tucaković godinu dana. Ostalo sve ide svojim planom i nastavljamo dalje – kazao je.

RK Podravka Vegeta i RK Osijek danas su u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici odigrali treću po redu pripremnu utakmicu te postigle rezultat 37:27. Čestitamo na pobjedi te našim rukometašicama želimo puno uspjeha uoči susreta koji ih čekaju do kraja tjedna.Nakon utakmice trener Podravka Vegete Zlatko Saračević je izjavio: “Odigrali smo prve tri utakmice u ovoj sezoni, te mogu biti zadovoljan sa angažmanom i tjelesnom pripravnosti ekipe, dok neke stvari još uigravamo. Danas sam posebno zadovoljan što nakon dugo vremena su Nikolina Zadravec i Antonija Tucaković bile u ekipi i odigrale po pola sata, to im puno znači jer Zadravec nije bilo 7 mjeseci, a Tucaković godinu dana. Ostalo sve ide svojim planom i nastavljamo dalje.” #rkpodravka #rkpodravkavegeta #podravka #vegeta #volimrukomet #handball #crohandball

Gepostet von Rukometni klub Podravka Vegeta am Dienstag, 11. August 2020