Podravka će u petak u 15:30 ugostiti podgoričku Budućnost

21:19h
0
100904-buducnost

Podravka Vegeta odigrat će sutra, u petak, 21. siječnja, i šestu utakmicu Regionalne lige. U 15,30 gostuje podgorička Budućnost, prvak Crne Gore i sudionik Lige prvakinja.

Čak štoviše, Budućnost je najuspješnija ekipa natjecanja u Ligi prvakinja, jedina je u natjecanjima u grupama osvojila svih 12 bodova u grupi s ruskim Dinamom, danskim Viborgom i švedskim Sävehofom. Natjecanje u četvrfinalnoj grupi Lige prvakinja nastavlja sa španjolskim Itxakom, rumunjskim Oltchimom i slovenskim Krimom. U tri dana u Koprivnici gostuju, dakle, dvije vrhunske europske ekipe.

S KRIMOM U NEDJELJU, 23. SIJEČNJA, U 16 SATI

A kad već spominjemo Krim, onda treba reći da u tri dana Podravka Vegeta igra s dvije ekipe iz četvrtfinalne Grupe 1 Lige prvakinja, jer u nedjelju, 23. siječnja, u Koprivnici u pripremnom susretu gostuje ljubljanski Krim. Utakmica Podravka Vegeta – Krim počinje u 16 sati.

GOSTOVANJA: U UTORAK TREŠNJEVKA, U SUBOTU PULA, PA BANJA LUKA

Od idućeg tjedna Podravka Vegeta ima tri gostovanja u osam dana. U utorak, 25. siječnja, nastavlja se 1. HRL za žene. Podravka Vegeta gostuje u Zagrebu i u 16 sati igra s trećeplasiranom ekipom prvenstva Trešnjevkom. Trešnjevka zaostaje četiri boda, Lokomotiva na drugom mjestu dva.

U subotu, 29. siječnja, Podravka Vegeta gostuje u Puli, gdje igra s petoplasiranom ekipom lige, Arenom.

U utorak, 2. veljače, Koprivničanke su na jednodnevnom gostovanju u Banja Luci, gdje igraju utakmicu Regionalne lige s Borcem. Nakon tog gostovanja Podravka Vegeta u Regionalnoj ligi ima samo još jedno, kod skopskog Metalurga, a u Koprivnici će ugostiti Budućnost, Hypo, Bisere Plevlja, Zaječar i Borac.

čitam...