ehf kup

Podravka dalje ide kao prvoplasirana zahvaljujući remiju Rumunjki i Dankinja, u subotu dolaze Skandinavke

Tko će biti drugi u skupini i tko prolazi s Podravkom dalje, još uvijek nije poznato jer se skupina D prilično zakomplicirala pa će ta informacija biti poznata tek u nedjelju što znači da će ostale tri ekipe Bera Bera, Nikobing i Craiova još malo pričekati konačan poredak u grupi. 

13:46h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Sportska dvorana Gimnazije Fran Galović ove će subote ugostiti utakmicu 6. kola EHF Kupa. U Koprivnicu u goste dolazi danski Nikobing Falster, ekipa koju je Podravka Vegeta pobijedila na gostujućem terenu u 2. kolu ovog europskog natjecanja.

Utakmica je ovo koja će se igrati za bodove, za publiku i cure će dati svoj maksimum kao i dosad. Unatoč porazu u Baskiji, Podravka je osigurala prvo mjesto u skupini zahvaljujući remiju Craiove i Nikobinga. Tko će biti drugi u skupini i tko prolazi s Podravkom dalje, još uvijek nije poznato jer se skupina D prilično zakomplicirala pa će ta informacija biti poznata tek u nedjelju što znači da će ostale tri ekipe Bera Bera, Nikobing i Craiova još malo pričekati konačan poredak u grupi.

– Mi smo iznimno sretni i ponosni što Vas možemo pozvati da podignete svoje ulaznice na dobro znanim mjestima i to u prostorijama RK Podravke, na recepciji Podravke, u Pivnici i u Hotelu Podravina. Idemo svi zajedno glasnom podrškom s tribina ispratiti naše djevojke u četvrtfinale. Vidimo se u subotu u SD Gimnazije Fran Galović u 17 sati i 30 minuta – stoji na službenim stranicama rukometnog kluba.

čitam...
Loading...