Podravka demantira otpuštanje 1500 zaposlenika

15:03h
0
podravka-ilustracija-1

Iz Podravke je danas medijima odaslano priopćenje u kojem se tvrdi kako su priče o tome da je na sjednici Nadzornog odbora bilo riječi o višku od 1500 zaposlenika – laži.

– Već određeno vrijeme kroz pojedine medije provlače se neistinite informacije kako je na sjednicama Nadzornog odbora Podravke utvrđeno da u Grupi Podravka trenutno ima 1.500 zaposlenika koji su proglašeni viškom, a o čemu nikada nije bilo govora – tvrde iz Podravke.

Osvrnuli su se i na teze o lošim šestomjesečnim poslovnim rezultatima:

– Osim toga, u zadnje vrijeme pojavljuju se i netočne informacije o polugodišnjim rezultatima poslovanja Grupe Podravka. Naime, sjednica Nadzornog odbora na kojoj se tek treba raspravljati o polugodišnjim izvještajima o poslovanju zakazana je za 25. srpnja 2012., kako je i najavljeno putem Zagrebačke burze. Nakon održane sjednice Nadzornog odbora, 25. srpnja, slijedi i javna objava polugodišnjih rezultata poslovanja prema pravilima Zagrebačke burze i važećim propisima. Do tog trenutka nismo u mogućnosti davati bilo kakve komentare na navedenu temu pa nije korektno niti od drugih da to čine.

čitam...