rukometni kup

Podravka dobila Zamet i u subotu u Umagu igra za prvi trofej sezone

Odličnu utakmicu odigrala je Ekatarina Nemaškalo, kao i Kapitanović na golu te Vidak.

20:02h
0
Rk Podravka Vegeta - Rk Krim Mercator
Foto: Ivan Brkić

Podravka Vegeta danas je igrala u Umagu polufinale kupa i izborila finale. U polufinalu na Festivalu rukometa u Umagu, svladala je riječki Zamet sa 26:17 (13:10).

Bila je to očekivana pobjeda i prolazak u finale u kojem će igrati s boljim iz dvoboja Trešnjevke i Dugog Sela koji se igra kasnije danas.

Odličnu utakmicu odigrala je Ekatarina Nemaškalo, kao i Kapitanović na golu te Vidak.

Finale je na rasporedu u subotu u 16.30 sati u Umagu i za očekivati je da Podravka odnese kantu u Koprivnicu bez obzira tko bio s druge strane terena.

POLUFINALNA UTAKMICA HRVATSKOGA KUPA ZA ŽENE:

ZAMET – PODRAVKA VEGETA 17:26 (10:13)

UMAG – Sporska dvorana Osnovne škole Marija i Lina. Gledatelja: 180. Suci: Davor Lončar i Zvonimiri Lončar (obojica iz Varaždina).

ZAMET: Lopac-Škrinjar (-), Piršl (13+0); Paurević, Plahinek 1(1), Jerčinović 3, Miočinović 2, Tabar 2, Milosavljević 3, Toto 1, Brkljača, Jelenović 2, Bukvić 2, Jurčić, Visković, Kalčić 1, Dobrić. TRENERICA: Adrijana Prosenjak.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (-), Kapitanović (13+0), Hajduk (-); Zadravec 4(1), Dežić 1(1), Karlovčan, Krsnik 2, Milošević 2, Džono, Nemaškalo 8, I. Mrđen, Vidak 7, Pavlović 1, Gugić, Debelić 1. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Zamet 2(1), Podravka Vegeta 4(2).

ISKLJUČENJA: Zamet 0, Podravka Vegeta 8 minuta (Vidak 2+2, Nemaškalo)

čitam...