Iznenađenja za najvjernije

Podravka dočekuje dortmundsku Borussiju, navijačima se dijele kalendari, majice, šalovi…

U svemu tome loša stvar je to što je ulaz ponovno ograničen na 400 gledatelja.

09:04h
0
Ulaz će biti otvoren tek za 200 gledatelja // Foto: Rk Podravka Vegeta // Ivan Brkić

Nakon pauze uzrokovane Svjetskim prvenstvom u Španjolskoj i božićno-novogodišnjim blagdanima, rukometašice Podravke vraćaju se europskim obavezama. Naime, u nedjelju u 14 sati u koprivničkoj će dvorani ugostiti dortmundsku Borussiju, njemačku ekipu koja je prije dva mjeseca zadala podravkašicama drugi najveći europski poraz ikada. Međutim, više o toj utakmici pisat ćemo sutra.

Danas ćemo se više posvetiti kulisi, odnosno navijačima, jer u vodstvu klubu spremili su za iste brojna iznenađenja. Naime, dijelit će se kalendari, majice, šalovi.

– Na ulazu u dvoranu dijelit će se kalendari prve ekipe za novu kalendarsku godinu i prvih pedeset koji dođu moći će ih odmah preuzeti. Nakon zagrijavanja cure će u publiku baciti i dresove s autogramima te navijačke šalove koji će zasigurno razveseliti neke od navijača – poručuju iz kluba.

No, to nije sve. Izabrat će i jednog najkreativnijeg navijača ili navijačicu, koji također može osvojiti atraktivnu nagradu.

– Nema posebnog pravila, dajemo vam priliku da mašta učini svoje, ali možete oslikati svoje lice klupskim bojama, napraviti neki zanimljiv plakat, odjenuti dres ili neku drugu kreativnu i zanimljivu navijačku kombinaciju, a pobjednika ćemo objaviti na službenoj Facebook stranici, web stranici i Instagramu najkasnije 10. siječnja – piše na službenoj stranici kluba.

U svemu tome loša stvar je to što je ulaz ponovno ograničen na 400 gledatelja. Uvjet su maske i covid potvrde, a ulaznice su po običaje besplatne. Mogu se podići od petka u Pivnici Kraluš, Caffe baru Laganini te u klupskim prostorijama, a ako koja ostane bit će ih i ispred dvorane uoči utakmice.