pojačanje za novu sezonu

Podravka dovela Krimovu Tjašu Stanko, najbolju mladu igračicu Lige prvakinja

Talentirana Tjaša je u 2018. godine okrunjena i titulom najbolje mlade igračice Lige prvakinja što je ujedno i veliko priznanje njezinom radu i doprinosu na terenu.

12:38h
0
Foto: RK Podravka Vegeta

Sastav Podravka Vegete pojačat će u novoj sezoni i mlada igračica Krim Mercatora s brojem 15 Tjaša Stanko, pišu službene stranice Podravka Vegete.

Slovenska reprezentativka rođena je u Mariboru 5. studenog, 1997. godine., a svoju je rukometnu karijeru započela u RK Zagorju gdje je bila od 2014.-2017. godine nakon čega je postala važna karika iskusne slovenske ekipe s dugom tradicijom, Krim Mercatora.

S ljubljanskom je ekipom osvojila 2 naslova u slovenskom Kupu i Prvenstvu, a na putu su do dvostruke krune i u ovoj sezoni. Talentirana Tjaša je u 2018. godine okrunjena i titulom najbolje mlade igračice Lige prvakinja što je ujedno i veliko priznanje njezinom radu i doprinosu na terenu.

Trenutno drži visoko 9. mjesto na listi strijelaca u Ligi prvakinja. Polivalentna igračica, inače lijevi vanjski daje sigurnost na vanjskim pozicijama, a u ovoj je sezoni Lige prvakinja postigla čak 57 pogodaka. EHF TV je s njom kao najboljom mladom igračicom Lige prvakinja također snimio video koji možete vidjeti na linku.

Foto: RK Podravka Vegeta

 

 

čitam...
Loading...