0.7 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka i Blanka Vlašić potpisali ugovor o sponzorstvu
P

Ne propustite

090326-blanka-mNakon uspješne osmogodišnje suradnje, Podravka je potpisala novi ugovor o sponzorstvu s Blankom Vlašić. Ugovor su potpisali naša slavna visašica Blanka Vlašić i član Uprave Podravke Marin Pucar. Novim ugovorom o sponzorstvu Podravka, odnosno njezin brand Studena, će u sljedeće dvije godine podržavati Blanku u njezinim novim sportskim dostignućima, priopćeno je iz Podravkinih Korporativnih komunikacija.

Obrativši se okupljenima, Blanka je zahvalila na povjerenju koje u nju polaže najveća hrvatska prehrambena kompanija. Odlučno je najavila kako joj je ono poticaj da i dalje bude ustrajna u naporima kojima brani i pronosi boje Hrvatske diljem svijeta.

– Podravka me prepoznala na počecima moje karijere i silno sam joj zahvalna što je već tada imala vjere i nade svoju vodu Studenu vezati uz moje ime. Trudit ću se i dalje da opravdavam povjerenje koje mi je dano – napomenula je Blanka Vlašić. Dometnula je kako su entuzijazam i mar koje ona kao vrhunska sportašica ima primjetni i kod ljudi u Podravki koji su vezani uz Studenu.

Član Uprave Podravke Marin Pucar ustvrdio je kako Podravkinu prirodnu izvorsku vodu Studena odlikuju samo epiteti, baš kao i Blanku Vlašić. Uz zadovljstvo što nastavljaju više nego uspješnu suradnju, kazao je:

– Podravka je najveća hrvatska prehrambena kompanija, pa želimo da se njezino ime uvijek pojavljuje i veže uz najbolje, a Blanka to i jest. Trudit ćemo se biti uvijek dobri, bolji, drugačiji od drugih i naši potrošači to prepoznaju. Drago nam je da Blanka ostaje s nama, odnosno da smo mi i dalje uz nju – kazao je član Uprave Podravke Marin Pucar.

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak napomenuo je kako se ime Podravka oduvijek vezalo samo uz najbolje:

– Potičemo izvrsnost i premda se ne možemo pohvaliti kako su trenutačno vremena u kojima radimo i živimo bezbrižna, želimo pokazati da ćemo poticati najbolje. Stoga mi je iznimno drago da i u ovim kriznim vremenima ostajemo uz izvrsne, a takva je Blanka – kazao je predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.

Ovim se sponzorskim ugovorom produžuje uspješna suradnja između naše najuspješnije atletičarke i Podravke. Energična, samosvjesna i šarmantna Blanka uklapa se u koncept i filozofiju Studene. Podravka je prepoznala Blanku kao djevojku ostvaruje svoje želje uočivši njen potencijal za najviša sportska postignuća još prije osam godina. Produžetkom suradnje i dobrim rezultatima, Podravka i Blanka postavit će ljestvicu još više – stoji u priopćenju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravske Sestvete

FOTO Uz kratku liturgiju Sevečani upalili drugu adventsku svijeću

Sesvečki vjernici noćas su upalili drugu od četiri svijeće u adventskom vijencu u parku ispred Župne crkve Svih Svetih...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti