LIGA PRVAKINJA

FOTO Podravka i drugi put u par dana poražena od favoriziranog Bresta

Milosavljević je u redovima koprivničkog kluba bila najraspoloženija s 11 pogodaka, dok je Dumanska upisala deset obrana.

21:30h
0
Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravka Vegete u subotu su poražene od francuskog Bresta u sklopu Lige prvakinja. Novi susret, ponovno u dvorani Gimnazije Fran Galović, ponovno bez gledatelja, odigran je danas. Službeno gledano, Podravka je bila gost.


Nažalost, i ovoga puta bolje su bile favorizirane gošće. Rezultatom 32-25 savladale su ekipu trenera Zlatka Saračevića. Istaknimo kako je Brest danas označen kao domaćin s obzirom na to da je ova utakmica trebala biti odigrana u Francuskoj, ali je odgođena zbog koronavirusa.

Dale su Podravkašice sve od sebe kako bi utakmicu vratile u egal i eventualno pobijedile, no Brest je pokazao da je favorit Lige prvakinja i nije dopustio povratak.

– Čestitam Brestu na zasluženoj pobjedi i dobroj utakmici. A ja svojim curama stvarno skidam kapu i kažem, svaka im čast. Možda će netko drugačije misliti, ali ja sam ponosan na njih i svaka im čast na ovom što su napravile i što su izdržale. Ovu utakmicu smo, po meni, izgubili sa igračem manje. Imali smo previše tehničkih grešaka, spuštali smo im lopte i primili smo previše golova. Ostalo nemam što zamjeriti. Curama svaka čast – rekao je trener Saračević nakon utakmice.

Milosavljević je u redovima koprivničkog kluba bila najraspoloženija s 11 pogodaka, dok je Dumanska upisala deset obrana. Već u srijedu Podravka sezonu nastavlja prvenstvenim obavezama.

DELO EHF Liga prvakinja, grupna faza, 16. studenog, 18 sati, Koprivnica

Brest Bretagne Handball – RK Podravka Vegeta 32-25 (15-12)

BREST: Quiniou (1), Darleux (13), Toft; Mauny, Toublanc 6(2), Gros 5(1), Gullden 4(3), Lassource 3, Lagattu, Niakate 6, Catani, Pop-Lazić 1, Foppa 2, Jauković 2, Coatanea 3, Jarrige.
TRENER: Laurent Bezeau.

PODRAVKA VEGETA: Ećimović, Dumanska (10); Zadravec 1, Turk 2, Beganović 1, Popović, Milošević 1, Džono 2, Milosavljević 11(5), Mugoša 4, Franušić, Buljan, Škarić, Bancilon 1, Tsakalou 2, Carlos.
TRENER: Zlatko Saračević.

SEDMERCI: Brest 7(6), Podravka Vegeta 5(5).

ISKLJUČENJA: Brest 12 min. (Jauković 2+2, Pop-Lazić 2+2, Mauny, Coatanea), Podravka Vegeta 10 min. (Milosavljević, Carlos, Milošević, Bancilon, Buljan).

 

čitam...