U GUDOVCU

Podravka na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, izložbeni prostor posjetio premijer Plenković

Riječ je o međunarodnom stočarskom, gospodarskom i obrtničkom sajmu s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije, tijekom kojeg se istovremeno održava i Državna stočarska izložba, najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji.

19:34h
0

U Gudovcu kod Bjelovara danas je otvoren 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se održava do nedjelje, 5. rujna. Riječ je o međunarodnom stočarskom, gospodarskom i obrtničkom sajmu s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije, tijekom kojeg se istovremeno održava i Državna stočarska izložba, najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji.

Tradicionalno, na sajmu sudjeluje i Podravka, koja se posjetiteljima predstavlja kroz degustacije jela s Podravkinim ajvarom, povrćem, džemovima i pekmezom od šljiva, a prilika je to i za komunikaciju s partnerima i kooperantima.

Otvorenju sajma nazočio je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković koji je tom prigodom posjetio i Podravkin izložbeni prostor, gdje ga je ugostila predsjednica Uprave Podravke dr.sc. Martina Dalić sa suradnicima.