15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka nagrađuje djelatnike koji stječu nova znanja
P

Ne propustite

081125-podravka-mNastavljajući tradiciju nagrađivanja svakog podravkaša koji stječe nova znanja i time pridonosi uspjehu kompanije, predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak primio je danas direktora Korporativne sigurnosti Željka Vugrinca, priopćeno je iz Korporativnih komunikacija koprivničke kompanije. Vugrinec je prije nekoliko dana na varaždinskom fakultetu FOI uspješno obranio rad na temu ‘Korporativno upravljanje procesima sigurnosti poslovnog sustava’.
– Cjeloživotno učenje iznimno je važno. Bez obzira na kojem rukovodećem ili drugom mjestu bili, stjecanje znanja i vještina, nužno je kako bi svi zajedno mogli pratiti nove trendove i vlastitim angažmanom doprinositi razvoju kompanije – rekao je tom prigodom predsjednik Uprave Zdravko Šestak.
Željko Vugrinec rekao je da je da mu je iznimno drago zbog ovog primanja te je počašćen što je dio Podravke, kompanije u kojoj je oduvijek i želio raditi. Budući da mu je Podravka omogućila stjecanje akademskog razvoja, trudit će se sva stečena znanja implementirati u posao koji obavlja. Zbog angažmana koji je pokazao, kompanija ga je odlučila nagraditi, a predsjednik Uprave Podravke rekao je kako je Podravka oduvijek brinula o svojim zaposlenicima, jer ulaganjem u njihov razvoj, ulaže u razvoj kompanije.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti