Podravka nagrađuje djelatnike koji stječu nova znanja

17:57h
0
podravka

081125-podravka-mNastavljajući tradiciju nagrađivanja svakog podravkaša koji stječe nova znanja i time pridonosi uspjehu kompanije, predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak primio je danas direktora Korporativne sigurnosti Željka Vugrinca, priopćeno je iz Korporativnih komunikacija koprivničke kompanije. Vugrinec je prije nekoliko dana na varaždinskom fakultetu FOI uspješno obranio rad na temu ‘Korporativno upravljanje procesima sigurnosti poslovnog sustava’.
– Cjeloživotno učenje iznimno je važno. Bez obzira na kojem rukovodećem ili drugom mjestu bili, stjecanje znanja i vještina, nužno je kako bi svi zajedno mogli pratiti nove trendove i vlastitim angažmanom doprinositi razvoju kompanije – rekao je tom prigodom predsjednik Uprave Zdravko Šestak.
Željko Vugrinec rekao je da je da mu je iznimno drago zbog ovog primanja te je počašćen što je dio Podravke, kompanije u kojoj je oduvijek i želio raditi. Budući da mu je Podravka omogućila stjecanje akademskog razvoja, trudit će se sva stečena znanja implementirati u posao koji obavlja. Zbog angažmana koji je pokazao, kompanija ga je odlučila nagraditi, a predsjednik Uprave Podravke rekao je kako je Podravka oduvijek brinula o svojim zaposlenicima, jer ulaganjem u njihov razvoj, ulaže u razvoj kompanije.