Podravka otpremninama stimulirala odlazak 288 zaposlenika, Mršić im priredio svečani oproštaj

14:33h
0
Detalj sa svečanog prijema u Podravki // Foto: Podravka

Prvog rujna radni je odnos završio za čak 288 zaposlenika Podravke koji su prihvatili stimulativne otpremnine od 4000 kuna neto po godini staža u kompaniji. Kako bi na simboličan način zahvalila za sve što su učinili za Podravku, Uprava je za sve koji su otišli uz stimulativne otpremine organizirala oproštajni prijem.

U posebno emotivnom ozračju naglašeno kako je doprinos koji su dali Podravki nemjerljiv, a godine koju su ostavili iza sebe najbolje ocrtavaju da su u kompaniju utkali neizbrisiv trag. Riječ je o zaposlenicima s višedesetljetnim radnim stažem u Podravki, a bilo je pojedinaca koji su u koprivničkoj kompaniji radili i više od 40 godina. Svih tih godina, Podravka je prolazila različita razdoblja te istodobno stvarala mnogo vrijednih proizvoda koji ostaju trajno nasljeđe sadašnjim i budućim generacijama .

– Željeli smo da se još jednom sretnemo prije nego što završite svoj rad u Podravki. U ime svih koji ostaju raditi te u ime svih dioničara kao i u ime cijele kompanije kao predsjednik Uprave želim zahvaliti na svemu što ste radili. Pred svima koji ostaju u kompaniji ogroman je posao kako bi učinili Podravku onakvom kakvom bismo svi željeli da ona bude: velika, jaka i uspješna kompanija s kojom ćemo se svi ponositi – rekao je Zvonimir Mršić.

Dodao je kako se nada  da će i dalje svi ostati vezani uz Podravku te biti ambasadori Podravke i njezinih visokokvalitetnih proizvoda, a zajedno sa svima koji ostaju raditi vratiti sjaj Podravke. Zahvalio im je na predanosti u svojim dosadašnjim poslovima te rekao kako vjeruje da će i dalje ostati Podravkaši.

U ime onih koji odlaze iz kompanije uz stimulativne otpremine, zahvalilo se nekoliko zaposlenika napomenuvši članovima Uprave Podravke kako je bilo zadovoljstvo raditi u kompaniji sa srcem koja i brigom za one koji odlaze pokazuje da je neraskidiv odnos između Podravkaša svih generacija.

Kako je ranije priopćeno, Podravka će za otpremnine 288 radnika izdvojiti gotovo 37 milijuna kuna, a očekuje se da će se taj iznos otplatiti kroz redovno poslovanje u roku od 15 mjeseci. 

čitam...