Podravka predstavila Studenu s fotografijom i potpisom Blanke Vlašić

16:15h
0

090601-blanka-mPrije 10 godina studena. kao prva izvorska voda na hrvatskom tržištu i Blanka Vlašić kao neafirmirana sportašica s puno talenta i ambicije našli su se u savršenom spoju.

U povodu ovog jubileja Podravka je na tržište lansirala ograničenu seriju vode studena. 0,5 l PET za sezonu 2009. s fotografijom i potpisom Blanke Vlašić.

Energična, samosvjesna i šarmantna Blanka uklopila se u koncept i filozofiju vode studena. kao dinamičnog, ambicioznog i pozitivnog branda koji osvaja igrom točkica i vrhunskom kvalitetom proizvoda, ističe se u priopćenju Podravkinih Korporativnih komunikacija.

– Tijekom cijele naše suradnje Blanka je bila jedan od motiva da idemo dalje i skačemo više – konstantan rad na proizvodima, ambalaži i marketinškim aktivnostima dokaz je da kao i Blanka stalno radimo na sebi i želimo biti najbolji – izjavila je Sanja Garaj Miloš, direktor marketinga pića u Podravki.

Danas je studena. jedan od vodećih brandova u segmentu izvorske vode sa širokom paletom pakiranja i novim potkategorijama proizvoda (aromatizirane vode, funkcionalne vode i ledeni čajevi), a Blanka je najbolja hrvatska sportašica i najbolja visašica na svijetu!