priznanje

Podravka primila certifikat Poslodavac Partner

09:43h
0
Priznanje // Foto: Podravka
Priznanje // Foto: Podravka

Iznimno smo ponosni što ovaj certifikat potvrđuje našu usmjerenost na zaposlenike i kontinuirano unapređenje procesa upravljanja ljudskim potencijalima, istaknuo je Mršić prilikom dodjele certifikata.

Podravka je po drugi puta nagrađena certifikatom Poslodavac Partner, a priznanje je Zvonimiru Mršiću, predsjedniku uprave, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio.

Lani je Podravka unaprijedila čak 22 procesa upravljanja zaposlenicima, od ukupno 45 koji se ocjenjuju tijekom certificiranja. Napredak je zabilježen u svih pet procjenjivanih područja i to strategiji, regrutiranju i selekciji, radu, motivaciji i nagrađivanju, usavršavanju i razvoju te odnosu prema zaposlenicima.

– Podravka želi biti najveća internacionalna kompanija sa sjedištem u Hrvatskoj, a to može postati, između ostaloga, razvojem potencijala i ulaganjem u zaposlenike. Iznimno smo ponosni što ovaj certifikat potvrđuje našu usmjerenost na zaposlenike i kontinuirano unapređenje procesa upravljanja ljudskim potencijalima – istaknuo je Mršić prilikom dodjele certifikata.

Jasenka Maltarić Dujnić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima, objasnila je kako ovaj sektor postavljanjem novih i razvojem postojećih procesa pridonosi ostvarenju strateških odrednica kompanije.

– Razvoj kompanije uvelike utječe na razvoj Hrvatske, ali i obrnuto, pri čemu se jako trudimo postavljati trendove u svim procesima koji su usmjereni na vođenje i razvoj ljudi, a što je dodjelom ovog Certifikata prepoznato i sa strane struke – zaključila je.

čitam...
Loading...