Podravka u Pljevljima bez Mirande Tatari

10:27h
0
091110-tatari-m

Podravka Vegeta u nedjelju ujutro u 10 sati iz Podgorice je krenula za Pljevlje, gdje u 17. sati igra utakmicu Regionalne lige s ekipom Biseri Pljevlja. U hotelu u Podgorici ostala je Miranda Tatari zbog određene ukočenosti, vjerojatno je u pitanju mišić. Nije bio nad njom prekršaj, već je to uslijedilo zbog određenog pokreta, a sigurno je udjela imala i hladna dvorana.

Zbog hladnoće s jedne, a znojnog tijela s druge strane, poteškoće imaju Kožnjak i Petković. Jasno je da su trening i igranje u hladnoj dvorani utjecali na te zdravstvene poteškoće. Toga u Pljevljima neće biti, jer je dvorana grijana. Ipak su Pljevlje na sjeveru Crne Gore i naučene su na niske temperature (prognoza za nedjelju je -7), dok je Podgorica bila potpuno iznenađena snijegom.

Međutim, u nedjelju je glavni grad Crne Gore, koji je u subotu proslavio svoj Dan grada, osvanuo okupan suncem. Nevolje sa snijegom, zbog kojih je i zračna luka Golubovci bila zatvroena u subotu do 16 sati, prošle su. Prognoze govore o hladnom vremenu, ali bez snijega.

Nakon sinoćnje utakmice s Budućnosti i neriješenih 29-29, na tablici s 11 bodova iz sedam utakmica vodi Budućnost T-Mobile, a Podravka Vegeta je druga i iz pet utakmica ima devet bodova.

Inače, utakmicu s Biserima sudit će iste sutkinje kao i u subotu s Budućnosti. Na put su krenule u autobusu s podravkašicama, a Branka Marić rekla je treneru Zovku:

– Nešto smo razmišljale – Zdravko, bre, pa ti još nisi izgubio utakmicu s nama!

Što je istina. Vidjet ćemo kako će biti danas…

čitam...