Podravka u subotu i nedjelju u Koprivnici igra s Lokomotivom

14:37h
0
tatari

090123-tatari-mRukometašice Podravke Vegete nastavljaju s intenzivnim programom odigravanja utakmica. Nakon što su u srijedu gostovale u Umagu, u subotu i nedjelju u Koprivnici će odigrati dvije utakmice s Lokomotivom. U subotu u 18 sati u gimnazijskoj dvorani sa Zagrepčankama se sastaju u utakmici 14. kola Dukat 1. HRL, dok će u nedjelju s početkom u 15 sati ugostiti lokosice u susretu 10. kola Regionalne lige.

Moguće je da ovog vikenda nakon stanke zbog loma nosa zaigra i kapetanica Miranda Tatari. Ona je spremna za nastup, no pitanje je hoće li je stručni stožer uvrstiti u ekipu, jer još uvijek postoji rizik od obnavljanja ozljede. Sve su ostale igračice zdrave i spremne.

Podravka će u srijedu, 28. siječnja gostovati kod Krima u Ljubljani u utakmici Regionalne lige, a u istom natjecanju će u subotu, 31. siječnja u Koprivnici ugostiti podgoričku Budućnost. Zanimljivo je da su Podravka, Krim i Budućnost među osam najboljih sastava Lige prvakinja, kao još jedan sudionik Regionalne lige, bečki Hypo.

Trener Koprivničanki Zdravko Zovko izvijestio je kako postoji mogućnost da Podravka između dvije utakmice Lige prvakinja s Viborgom i Ikastom ostane u Danskoj. Jedan danski klub pozvao ih je u goste, a ostankom u Danskoj izbjegla bi se dva naporna putovanja.