Podravka u subotu u 11:30 igra sa Sesvetama

17:48h
0
101108-petkovic

Rukometašice Podravke Vegete nastavljaju s nastupima. U subotu u 11,30 sati u prijateljskom susretu Koprivničanke se sastaju sa Sesvetama Agroproteinkom. Utakmica se igra u gimnazijskoj dvorani u Koprivnici.

Utvrđeni su termini utakmica do 5. veljače. U srijedu, 19. siječnja u 16 sati, u Koprivnici se igra utakmica Regionalne lige Podravka Vegeta – Metalurg iz Skoplja, u petak, 21. siječnja u 15,30 sati, također utakmica Regionalne lige Podravka Vegeta – Budućnost iz Podgorice, a u nedjelju, 23. siječnja (vjerojatno u 18 sati (uz mogućnost pomicanja termina zbog nastupa muške reprezentacije na SP), prijateljski susret odigrat će Podravka Vegeta i Krim iz Ljubljane.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Dakle, gostuju tri kluba iz tri glavna grada triju država, od kojih su dva u završnici natjecanja u Ligi prvakinja.

U tjednu nakon toga nije još utvrđen datum odigravanja odgođene (zbog seminara trenera) utakmice nastavka prvenstva rukometašica, 14. kolo, Trešnjevka – Podravka Vegeta u Zagrebu, ali utakmica će se igrati ili u utork 25. siječnja, ili u srijedu 26. siječnja. U nastavku prvenstva u subotu 29. siječnja Podravka Vegeta u Puli igra utakmicu 15. prvenstvenog kola s Arenom.

Međunarodno natjecanje Koprivničanke nastavljaju u utorak 2. veljače, kada gostuju u Banja Luci, gdje igraju utakmicu Regionalne lige s domaćim Borcem. Nakon toga u Koprivnici u subotu 5. veljače u 16. kolu 1. HRL u Koprivnici igraju Podravka Vegeta i Sesvete Agroproteinka.

čitam...