Podravka Vegeta danas s TVIN-om u Virovitici

09:30h
0
Rukometašice Podavke Vegete danas igraju prvenstvenu utakmicu 22. kola Dukat 1. HRL za žene. Domaćin je TVIN Trgocentar u Virovitici u dvorani Tehničke škole. Susret počinje u 19 sati.

TVIN Trgocentar trenira Podravkin trener na posudbi, Goran Mrđen. Za virovitički klub igra i nekoliko Podravkinih mladih igračica, a Marijana Tarle dobila je poziv selektora Zdravka Zovka za reprezentativno okupljanje u Đurđevcu ove nedjelje, 5. travnja.

TVIN postiže odlične rezultate u ovom prvenstvu i tek su nijanse nedostajale da bude kandidat za Ligu za prvaka. No, ostat će u konkurenciji u Ligi za Europu. Nakon te utakmice u iduća dva utorka slijede utakmice sa Sesvetama i Trešnjevkom, pa će i Podravka Vegeta odigrati sve prvenstvene utakmice prije doigravanja.

Na tablici trenutno vodi s devet bodova prednosti ispred Lokomotive i 10 ispred Trešnjevke. Kup i doigravanje odlučit će o europskim nastupima u idućoj sezoni. Podravka Vegeta će u Ligu prvakinja, finalista Kupa u Kup kupova, a borba će biti za Kup EHF-a i Challenge kup.

Izvor: www.rk-podravka.hr