transfer

Podravka Vegeta dovela još jednu vanjsku igračicu, hrvatsku reprezentativku i igračicu Zameta, Sesveta i danas Koke

18:30h
0
Rk Podravka Vegeta - Rk Vardar
Foto: Ivan Brkić

Kako navode službene stranice koprivničkog rukometnog kluba, nova igračica Podravka Vegete od 1. srpnja bit će Dejana Milosavljević. sadašnja članica varaždinske Koke. Još je igrala za Zamet i Sesvete Agroproteinku, a rodom je iz Rijeke, rođena je 1994. godine. Može igrati na sve tri vanjske pozicije, a potpisala je ugovor na dvije godine. Nastupala je za kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a bila pozvana i na dva posljednja okupljanja ženske seniorske reprezentacije.

– Sretna sam zbog poziva i potpisa. To je stepenica više u mojoj karijeri, jer Podravka je Podravka. Kao sportašici dragi su mi novi izazovi i veselim se dolasku u Koprivnicu. Međutim, prije toga imam pola sezone obavezu u Varaždinu, gdje želim pošteno odigrati i dati svoj doprinos Koki do kraja prvenstva. Želim da Podravka Vegeta sa mnom napravi stepenicu više u odnosu na prethodne sezone, a nadam se dobrom zdravlju, bez ozljeda -rekla je u službenoj izjavi za klupsku stranicu Dejana Milosavljević.

Nakon Aljone Ihnjeve, ovo je druga igračica na vanjskim pozicijama Podravke koja je dovedena u Koprivnicu, a tu je još i Kristina Zadravec. Milosavljević dolazi na ljeto. Sprema li se izlazni transfer neke od igračica Podravke? Pokazat će vrijeme.

čitam...