12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka, Vegeta i Čokolino vodeće robne marke u BiH
P

Ne propustite

081105-podravka-mNa dodjeli Superbrands BIH priznanja za 2008. godinu koje je održano prošli tjedan u prepunoj dvorani Doma mladih u Sarajevu, Podravka je u konkurenciji sa oko 800 domaćih i inozemnih robnih marki, nagrađena za tri priznanja. Podravka, Vegeta i Čokolino stekli su Superbrands status i time svrstani u vodeće robne marke u Bosni i Hercegovini.

– Ponosni smo što su naše tri robne marke nagrađene Superbrands statusom, jer je ova nagrada ujedno i priznanje vodećih poslovnih, marketinških, medijskih, te akademskih stručnjaka. Kvaliteta, pouzdanost i dugogodišnja dosljednost Podravke, Vegete i Čokolina su već prepoznati od naših potrošača, a ovo priznanje je nama još jedan poticaj da i dalje stvaramo i dajemo više od očekivanja naših kupaca kako bismo bili još konkurentniji na tržištu – istaknuo je Josip Canjar, direktor Podravke d.o.o. Sarajevo.

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 75 država širom svijeta, a 2008. godine započela je s radom i u Bosni i Hercegovini. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih robnih marki, surađuje s većinom agencija i analizira ostvarenja određene robne marke na svim glavnim zemljopisnim tržištima te na taj način prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje neovisnim i visoko priznatim Superbrands statusom.

Vegeta se nalazi u publikaciji koja se redovito izdaje povodom ove dodjele. Shodno tome upravo će na lider proizvodima Vegeti vrećici 250 i Vegeti vrećici 500 g narednih godinu dana biti apliciran znak Superbrandsa te će se isti koristit kroz sve ostale oblike marketinške komunikacije na Vegeti koja će se događati u vremenu od rujna 2008. do rujna 2009.

Izvor: www.podravka.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti