Podravka Vegeta na turniru u Mađarskoj

14:06h
0
090311-podravka-m

Rukometašice Podravke Vegete u subotu i nedjelju igraju na prvom ovoljetnom turniru u Mađarskoj, u Vácu nedaleko Budimpešte. Bit će to prvi nastup Podravke Vegeta u novom sastavu nakon otkaza strankinjama.

Turnir će biti pokazatelj kolika je snaga nove Podravke, jer na njemu igraju i jaki bečki Hypo Nö, a ipak osrednja slovačka Duslo Sala i domaćin Vaci NKSE.

Igra se u dva dana svaki sa svakim. Podravka Vegeta u subotu u 17 sati igra s Duslo Salom, u nedjelju u 11,30 s Vaci NKSE, a u 15 sati s Hypom, što će biti pravi pokazatelj Podravkinih mogućnosti u Europi.

Zdravko Zovko, prema njegovim riječima, zasad ostaje trener, mada se još se ne zna tko će sve od igračica ostati u klubu, moguće je da neka od domaćih igračica potraži ili ode u drugu sredinu, gdje ima povoljnije uvjete. Ponuđeni novi ugovori su, naime, smanjeni.

U Mađarsku u subotu ujutro putuju golmanice Jelčić i Žderić, krila Gaće, Zebić, Lovrak i juniorka Vukojević, kružne napadačice Šerić i juniorka Čović te vanjske igačice Kožnjak, Pasičnik, Petković, Tatari, Penezić i mlade Franjić i Poljak. Gotovo sve su, ili su bile, reprezentativke A ili mladih reprezentacija.