Prva hrl zq žene

Podravka Vegeta napunila Umag do vrha na krilima Holešove i Čigirinove

Uoči susreta umaška ekipa bila je na pretposljednjem mjestu ljestvice s dva poraza iz dvije utakmice, dok su rukometašice koprivničke ekipe držale prvo mjesto.

19:21h
0
Rk Podravka - Rk Krim
Foto: Ivan Brkić

U prijepodnevnim satima rukometni klub Podravka Vegeta krenuo je put Umaga kako bi u 18 sati odigrao prvenstveni susret protiv istoimenog rukometnog kluba koji se natječe u Prvoj HRL za žene.

Uoči susreta umaška ekipa bila je na pretposljednjem mjestu ljestvice s dva poraza iz dvije utakmice, dok su rukometašice koprivničke ekipe držale prvo mjesto. Status favorita debelo je bio na strani gostujuće ekipe, a ona je to i potvrdila nakon posljednjeg zvuka sirene koji je označavao kraj utakmice.

Od prve sekunde vidjelo se da utakmica ide u samo jednom.smjeru, prema pobjedi Podravke. Poluvrijeme je završilo s uvjerljivih 9-22 za gošće, da bi na kraju bilo preko 20 razlike za Saračevićeve odabranice.

Najefikasnija igračica susreta bila je Korina Karlovčan. Po pet golova zabile su Holešova i Čigirinova. Na golu su se okušale sve tri vratarke, kao i u terenu sve moguće igračice. Konačan rezultat 18-42.

Prva HRL za žene, 5. kolo, 18 sati

Umag – Podravka Vegeta 18-42