liga prvaka

Podravka Vegeta natjecanje u Ligi prvaka završila porazom u Norveškoj

Saračević nije mogao računati Anu Debelić i Dejanu Milosavljević zbog ozljeda, bili su malo kratki, ali izgovora nije bilo.

20:44h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Utakmica bez rezultatskog značaja za Podravku igrala se danas u dalekoj Norveškoj. Liga prvaka, Vipers iz Kristiansanda bio je protivnik u posljednjoj utakmici grupne faze. Kako je trener Saračević rekao u najavi susreta, igralo se za ugled kluba, navijača i sponzora.

Saračević nije mogao računati Anu Debelić i Dejanu Milosavljević zbog ozljeda, bili su malo kratki, ali izgovora nije bilo.

Počelo je borbeno, igralo se gol za gol, no domaći Vipers nakon 15 minuta pokazao je malo više, točno da bude rezultat 9-6. Nisu Koprivničanke tu posustale, dapače, dodale su gas i iskoristile prazan gol Vipersa da bi okrenule na vodstvo 9-10. Domaći trener odmah je zvao minutu odmora koja je dobrno probudila domaće koje su pak seriojom 5-0 došle u novo vodstvo 14-10. Borba se nastavila, a poluvrijeme je privedeno kraju rezultatom 20-13.

Početkom drugog dijela Ečimović je skinula dva lijepa zicera pa je Podravka s dva gola uhvatila kakav takav priključak. Po isteku 40. minute rezultat na semaforu pokazivao je 25-20 za Vipers, a onda je i Gjorgjievska smanjila na 25-21.

Nikako se Saračevićeve djevojke nisu mogle priključiti na neki manji zaostatak, uvijek su one ničije lopte nekako prije došle do Vipersovih rukometašica koje su to pak iskorištavale na štetu Koprivničanki. Konačan rezultat posljednjeg Podrakina susreta u Ligi prvakinja bio je 34-28.

Liga prvakinja, 6. kolo grupne faze

Vipers – Podravka 34-28

 

čitam...