Podravka Vegeta s kombiniranom ekipom gostovala u Križevcima

12:27h
0

Rukometšice Podravke Vegete odigrale su u srijedu navečer revijalnu utakmicu u Križevcima s križevačkim nižerazrednim Mlinarom, u cilju propagande ženskog rukometa u hrvatskim gradovima. Pobijedila je kombinirana ekipa Podravke Vegete s 26:29 (12:19). Naime, kombinirani ekipa sačinjavao je ”ostatak”, igračice koje nisu u reprezentaciji, u kombinaciji s mladim igračicama i rukometašicama virovitičkog TVIN Trgocentra.

Prigodu su dobile sve igračice, a posudbe iz Tvina bile su nužne, jer Podravka trenutno, recimo, nema pivota, pa je tu ulogu cijelu utakmicu obavljala Obžetić.
Do kraja sezone bit će još nastupa, a izgledno je da se 12. i 13. lipnja Podravka Vegeta opet pojavi na turniru u Kninu u povodu Dana grada, kao i prošle godine. Tada će se ekipi moći priključiti i igračice koje neće biti uzete u obzir za uzvratnu utakmicu kvalifikacija za SP Francuska – Hrvatska u Lyonu.

MARKETING EPODRAVINA.HR

MLINAR – PODRAVKA VEGETA 26:39 (12:19)

KRIŽEVCI – Sportska dvorana Ljudevita Modeca. Gledatelja: 100. Suci: Davor Češi (Zagreb) i Nenad Županić (Križevci).

MLINAR: Renjak, Švagelj; Posavec 2, L. Šatvar, M. Tartitaš 1, Stojanovska, M. Šatvar, Busija 5(1), Beljo, Blazun 4, Ehreneberger 4(1), A. Tartiša, N. Šatvar 5, Grbus 5(2). TRENER: Dario Sokač.

PODRAVKA VEGETA: Matanči, Purić; Pasičnik 6(1), Lovrak 5, Bulath 2, Poljak 4, Pongrac 8, Milanović-Litre 6, Kuzman 1, Obžetić 2, Verčević, Golubić 3(1), Gašparić 2. TRENER: Barbara Stančin.

SEDMERCI: Mlinar 4(4), Podravka Vegeta 4(3).

ISKLJUČENJA: Mlinar -, Podravka Vegeta 10 minuta (Poljak, Pongrac, Milanović-Litre, Kuzman i Obžetić po 2 minute).

čitam...