ždrijeb

Podravka Vegeta saznala protivnice u EHF kupu, kuglice im dodijelile braniteljice naslova

Prvo kolo grupne faze Kupa EHF zakazano je za 4 i 5. siječnja, a posljednje kolo će se odigrati 8. i 9. veljače. Dvije najbolje ekipe iz skupine plasiraju se u četvrtfinale

11:24h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Podravka Vegeta nije uspjela doseći drugi krug Lige prvakinja. Jedna pobjeda u šest susreta nije bila dovoljna za prolazak skupine, stoga Saračević i ekipa natjecanje nastavljaju u EHF kupu. Natjecanje koje je stepenicu niže moglo bi biti savršeno za Podravka Vegetu.

Danas je u Beču u 11 sati održan i ždrijeb skupina drugog kruga EHF kupa. Sigurno je bilo samo da Podravka ne može završiti u grupi s ostale tri ekipe koje su stigle iz Lige prvakinja. U ždrijebu je pomogla i Vlatka Mihoci, direktorica kluba.

Kuglice su tako Podravku spojile s mađarskim Siofokom, rumunjskom Magura Cisnadijom i danskim Kobenhavenom, a igrat će u grupi B.

Branitelj naslova je mađarski Siofok u kojem igra dobro znana Andrea Penezić. Prvo kolo grupne faze Kupa EHF zakazano je za 4 i 5. siječnja, a posljednje kolo će se odigrati 8. i 9. veljače. Dvije najbolje ekipe iz skupine plasiraju se u četvrtfinale.

čitam...
Loading...