izvlačenje kuglica

Podravka Vegeta saznala protivnice u skupini EHF kupa, u Koprivnicu opet stižu stare poznanice iz Rumunjske

Jedan od zanimljivijih potencijalnih protivnika bila je ekipa SCM Craiove koju je Podravka svladala na domaćem terenu i tako ušla u Ligu prvakinja.

11:30h
0
Rk Podravka - Rk Craiova
Scene s utakmice protiv Craiove // Foto: Ivan Brkić

Prošlog vikenda igrana su šesta kola grupnih faza Lige prvakinja u kojima je Podravka Vegeta uvjerljivo poražena u Mađarskoj od aktualnih europskih pravkinja, rukometašica Győra. Ranije u tijeku dana Thüringer je kod kuće izvukao remi protiv Krim Mercatora, što je značilo da na posljednjem mjestu ostaje Podravka Vegeta i samim time europski put nastavlja u EHF kupu.

Druga faza EHF kupa također se igra po principu četiri skupine po četiri momčadi, a Podravka je bila u prvom bubnju gdje su s njom mjesto pronašle i ostale tri ekipe koje su ispale iz grupne faze Lige prvakinja.

Jedan od zanimljivijih potencijalnih protivnika bila je ekipa SCM Craiove koju je Podravka svladala na domaćem terenu i tako ušla u Ligu prvakinja.

Ždrijeb skupina EHF održan je danas u Beču u 11 sati, a Podravka Vegeta bit će u skupini D zajedno baš sa spomenutom SCM Craiovom iz Rumunjske, Super Amara Bera Berom iz Španjolske, i Nykøbing Falster Håndboldom iz Danske.

SKUPINA D

Podravka Vegeta
SCM Craiova
Super Amara Bera Bera
Nykøbing Falster Håndbold

Rk Podravka - Rk Craiova
Hoće li se Podravkašice ponovno ovako veseliti protiv Rumunjki? // Foto: Ivan Brkić

Prvi susreti grupne faze EHF kupa igraju se već 5./6. siječnja iduće godine, dok će se svi susreti u grupi odigrati do 10. veljače 2019. godine.

Prvu utakmicu Podravka igra kod kuće.

05./06.01. PODRAVKA VEGETA – BERA BERA
12./13.01. NYKOBING-PODRAVKA VEGETA
19./20.01. CRAIOVA-PODRAVKA VEGETA
26./27.01. PODRAVKA VEGETA– CRAIOVA
02./03.02. BERA BERA-PODRAVKA VEGETA
09./10.02. PODRAVKA VEGETA-NYKOBING

Spomenimo i da je prije ždrijeba EHF kupa održan ždrijeb Challenge kupa u kojem je sudjelovala Božica Palčić, direktorica RK Podravka Vegeta, a kuglice su varaždinsku Koku spojile s bjeloruskim Gomelom.
čitam...
Loading...