Podravka Vegeta u subotu za Kup s Osijekom CO

16:56h
0

100311-kup-mPodravka Vegeta u subotu, 13. ožujka, s početkom u 18 sati, u gimnazijskoj sportskoj dvorani igra utakmicu četvrtzavršnice Hrvatskog rukometnog kupa. Suparnik je Osijek Croatia osiguranje, koji je pristao na izmjenu mjesta odigravanja utakmice, pa će se igrati u Koprivnici, ali domaćin će biti Osijek CO. Igra se samo jedna utakmica.

Ostali parovi su Lokomotiva – Sesvete Agroproteinka, Zamet – Trešnjevka i Umag Arena. Pobjednici susreta ulaze u završnicu kup-natjecanja, koja će se u dva dana (polufinalne utakmice i finale) odigrati u gradu koji na natječaju ponudi najbolje uvjete.

Podravka Vegeta bila je pod paskom trenera Mate Matijevića za vrijeme viroze Zdravka Zovka. Pomoćni trener informira:

– Dvije igračice prizdravljuju, dvije nisu došle na trening. Naime, Maja Zebić, zbog pojačanog rada na treninzima, dobila je upalu Ahilove tetive, ali to je prošlo. Očekujemo da će i Svitlana Pasičnik, koja je radila smanjenim intezintetom zbog istegnuća lista, za dan-dva biti spremna za utakmicu, ali nećemo forsirati. No, danas (četvrtak) na trening zbog viroza nisu došle Marta Žderić i Andrea Čović – kaže Matijević.

Podsjetimo, Podravka Vegeta je i prošlogodišnji osvajač Hrvatskog rukometnog kupa.

čitam...
Loading...