Podravka Vegeta u utorak s Osijekom bez Ane Đokić

00:51h
0
djokic m

Kružna napadačica Podravke Vegete Ana Đokić propustit će današnji prvenstveni susret 21. kola Dukat 1. HRL s Osijekom Croatia osiguranje, koji je na rasporedu u 18 sati u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani. Ana je u subotu u Beču ozlijedila usnicu te je po povratku u Koprivnicu morala na šivanje, no očekuje se da će biti spremna za subotnji završni dvoboj Lige prvakinja u kojem Podravka dočekuje danski Ikast.

Nakon Ikasta slijede dvije utakmice u Regionalnoj ligi. Očekuje se da će 24. ožujka u Koprivnici gostovati Ljubuški, dok 27. ožujka stiže Hypo, na derbi u kojem će pasti odluka o prvaku Regionalne lige, natjecanja koje je unatoč određenim propustima bilo od koristi klubovima koji su u njemu nastupali. U nedjelju, 29. ožujka, odigrat će se prvenstvena utakmica s Trogirom, i to u Ludbregu, kako bi se i u tom susjednom gradu popularizirao ženski rukomet. Vjerojatno će tamo biti i više gledatelja nego što bi ih na istoj utakmici došlo u Koprivnici…

U utorak će se u Zagrebu održati izvlačenje parova završnice Kupa Hrvatske. Sudionici su Podravka Vegeta, Trogir, Zamet i Trešnjevka, a završni turnir odigrat će se u vremenu od 17. do 19. travnja.