Podravka Vegeta u završnici rukometnog Kupa

19:25h
0

100313-poljak-mUtakmicom i pobjedom ”u gostima” na svom parketu (Osijek CO i Kopruivničanke zamijenile su domaćinstvo) Podravka Vegeta je ušla u završnicu natjecanja za kup. Osijek Croatia osiguranje – Podravka Vegeta 23:47 (10:23), kao što se i očekivalo.

Razlika u kvaliteti između dvije ekipe je velika, pa je takav i rezultat. Kako se bliže kvalifikacijski susreti Hrvatske i Makedonije za odlazak na Europsko prvenstvo, trener Zdravko Zovko mogao je dobiti uvid u ”stanje nacije”, jer je čak devet kadnidatkinja za reprezentaciju iz Podravke Vegete.

Svakako da iz vanjske linije trena istaknuti Tatari i Penezić, primjetiti suviše suzdržanu Petković, a Kožnjak pohvaliti zbog snalažljivosti i efikasnosti. Snažan dojam ostavila su krila Zebić i Gaće, golmanica Žderić ostala je dužna, bez obzira na ukupan broj obrana (u prvih 15 minuta 10-12 minuta bila je bez obrane).

Kod Osijeka CO zamjetno je bilo angažiranje Franić, a Lovrak je odigrala standardno, ugvanom je realizirala kontre i zabila tri sedmerca. Na obje strane igrale su sve igračice, osim Pongrac i Pasičnik kod Podravke Vegete. Treneri nisu imali što izubiti, pa se moglo vidjeti ”kako diše” klupska mladost. ”Na škrge”, ali ”polako se ježi jež”.

OSIJEK CO – PODRAVKA VEGETA 23:47 (10:23)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 150. Suci: Dejan Plentaj (Bjelovar) i Mario Ružić (Virovitica). Nadzronik HRS-a: Loren Marić (Kutina).

OSIJEK CO: Bandalo (4+0), Mešković (2+-); Bošnjak 2, Krajnović 1, Franić 6(2), M. Smoljo, N. Smoljo, Miškić 1, Pastar, Crnjac, Lovrak 9(3), Vlašić 1, Gašić, Bednjanec 2. TRENER: Branko Ivanuš.

PODRAVKA VEGETA: Žderić (7+1), Jelčić (6+1); Vukojević 3, Kožnjak 8, Pongrac, Petković 3, Zebić 7, Gaće 4, Poljak 4, Šerić 3, Pasičnik, Tarle 2, Tatari 6, Penezić 7(1). TRENER: Zdravko Zovko.

SEDMERCI: Osijek CO 7(5), Podravka Vegeta 1(1).

ISKLJUČENJA: Osijek CO 4 minute (Gašić i Bednjanec po 2), Podravka Vegeta 8 minuta (Šerić 2+2, Petković i Tarle po 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Andrea Penezić (Podravka Vegeta).

čitam...
Loading...