prva hrl za žene

Podravka Vegeta uvjerljivo slavila u Bjelovaru, fokus se okreće ka suboti i Viborgu

Snježana Petika izrazila je želju kako će susret biti što prije rješen da bi dala priliku mlađim djevojkama u odnosu na prvotimke koje je željela odmoriti za subotu i Viborg. Kod domaćina, najbolja je bila bivša Podravkašica Ivana Dragišić sa osam pogodaka.

09:19h
0
podravka kecskemet  mg
Foto: Matija Gudlin

U utakmici 9 kola Prve HRL za žene odigranom u ranijem terminu u srijedu zbog obaveza Vegete u Europi, Podravka je slavila u gostima kod ŽRK Bjelovar 17-28. Prvo poluvrieme igralo se gol za gol, dok je u drugom Podravka pokazala klasu više i bolju fizičku spremu te napravila uvjerljivu prednost. Sama činjenica da je Bjelovar u drugom poluvremenu zabio samo tri gola govori o snazi i predanosti koprivničke obrane.

Vidak je nastavila zabijati, Bjelovaru je zabila pet, kao i Toth i Turk. Snježana Petika izrazila je želju kako će susret biti što prije rješen da bi dala priliku mlađim djevojkama u odnosu na prvotimke koje je željela odmoriti za subotu i Viborg. Kod domaćina, najbolja je bila bivša Podravkašica Ivana Dragišić sa osam pogodaka.

Sva svjetla reflektora okreću se prema suboti i koprivničkoj gimnaziji gdje Podravku čeka uzvrat trećeg kola kvalifikacija za EHF kup. U prvom susretu Koprivničanke su uvjerljivo poražene u Danskoj s čak 15 razlike, 32-17. Ipak, cure se ne predaju, kao što je rekla Miranda Tatari Šimunović, kap nade uvijek postoji. Utakmica se igra u 18 sati.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW