Podravka zabila 49 golova u Požegi

19:35h
0
djokic m

Zaostalu utakmicu 5. kola prvenstva, rukometašice Podravke Vegete u petak su uvjerljivo riješile u svoju korist. Postigle su čak 49 pogodaka ekipi Kutjevačkog podruma, malo je nedostajalo do brojke 50. Kao i obično, u prvih desetak minuta igralo se ravnopravno, rezultat se vrtio oko egala, a kad domaće više nisu mogle parirati snagom, razlika se stalno povećavala u korist gošći iz Koprivnice.
Podravka je zaigrala bez ozlijeđenih Ungureanu i Todorovske, izostala je i Penezić, dok je Kutjevačkom podrumu nedostajalo pet igračica.Nakon +9 na poluvremenu, Podravka je većinu pogodaka u nastavku postigla iz kontri. Poslije susreta koprivničke rukometašice vratile su se u bazu u Daruvarskim toplicama, odakle će u nedjelju otputovati u Osijek kako bi odigrale odgođenu utakmicu 10. kola Dukat 1. HRL s Osijekom CO.
DUKAT 1. HRL, 5. KOLO

KUTJEVAČKI PODRUM – PODRAVKA VEGETA 23:49 (12:21)
POŽEGA – Sportska dvorana Grabrik. Gledatelja 50. Suci: Cupek i Kožuhar (Garešnica).
KUTJEVAČKI PODRUM: Medak, Čondić; Majstorović, Pažin 4, Mijić, Raguž 12(4), Vujanović, Đipalo 5, Matutinović. TRENER Nedeljko Lalić.
PODRAVKA VEGETA: Žderić (14+0), Jelčić (13+0); Kožnjak 4, Đokić 7, Lovrak 11, Zebić, Gaće 9, Franić 4(2), Šerić 7, Pasičnik, Bulath 3(1), Tatari 4. TRENER: Zdravko Zovko.
SEDMERCI: Kutjevački podrum 4(4), Podravka Vegeta 3(4).
ISKLJUČENJA: Kutjevački podrum 4 minute, Podravka Vegeta 8 minuta.

IGRAČICA UTAKMICE: Ana Lovrak (Podravka Vegeta).