Podravkaši osvojili tri medalje u Daruvaru

10:53h
0

091014-karate-mKoprivnički karatisti, članovi KK Podravka, nastupili su proteklog vikenda u Daruvaru na 9. Karate Darfest Croatia 2009. Natjecanje je održano u katama i borbama za uzraste do 17 godina, a nastupili su natjecatelji iz 42 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Za karate klub Podravka nastupilo je osam natjecatelja u borbama, a najuspješniji među njima bio je Dorijan Prosenjak koji se okitio zlatnim odličjem u kategoriji učenika.

091014-karate-medalje-mKadet Mateo Kovač također je osvojio prvo mjesto, dok je Lovro Tanacković u kategoriji kadeta do 67 kilograma bio drugi.

Kao predstavnici Podravke nastupili su još učenik Dominik Cvitić, mlađi kadet Marko Borojević, kao i mlađa kadetkinja Jelena Crnjac, mlađi kadet Denis Vedriš i kadetkinja Tijana Svržnjak, koji su bili vrlo dobri unatoč činjenici da je to bio prvi turnir na kojem su se natjecali.

Treninzi KK Podravka održavaju se ponedjeljkom i srijedom u sportskoj dvorani Osnovne škole ‘Braća Radić’ u koprivničkom naselju Lenišće, s početkom od 20 sati. U tom terminu trenerima se mogu prijaviti zainteresirani za upis u školu karatea.

čitam...