POSLJEDNJE ZBOGOM treneru

Podravkašica Dijana Mugoša: Govorio je da nas voli i znao da njegova ‘banda’ voli njega. Svaki naš naredni uspjeh bit će za njega

Ispraćaj velikana zaključen je velikim pljeskom svih prisutnih.

15:23h
0
Komemoracija Zlatko Saračević
Dijana Mugoša tješi svoje suigračice // Foto: Mario Kos

Ispred sportske dvorane koprivničke Gimnazije održan je ispraćaj velikoga rukometaša, trenera i čovjeka Zlatka Saračevića. Iznimno emotivnome trenutku prisustvovali su mnogi, od Saračeve supruge Kornelije, preko igračica RK Podravka Vegete, članova i članica Uprave do građana koji su došli reći posljednje zbogom.

– Svi se mi nekako nadamo da će doći i reći: “Gdje je moja banda?” Otišao je s velikom pobjedom, kao pobjednik, ispratili smo ga aplauzom. Govorio nam je da nas voli i znao da njegova banda njega voli, to će tako ostati zauvijek. Svaki naš naredni uspjeh, svaki pogodak i sve što napravimo na terenu bit će za njega. Ponosne smo na njega i znamo da je bio ponosan na nas – kazala je Dijana Mugoša, jedna od igračica Podravke.

– Jedna veličina od čovjeka, rukometna legenda koja se nikada neće zaboraviti, pamtit ćemo ga po svemu. Njegove riječi, šale, ne mogu nešto izdvojiti – dodala je D. Mugoša.

Ispraćaj velikana zaključen je velikim pljeskom svih prisutnih.

Komemoracija Zlatko Saračević
Foto: Mario Kos