U POREČU

Podravkašice u borbi za Kup, D. Milosavljević: Želimo opravdati ulogu favorita

Finale se igra u nedjelju u 17.30 sati uz izravan prijenos na HRT-u te YouTube kanala Hrvatskog rukometnog saveza.

17:21h
0
Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta

Završnica ženskog rukometnog Kupa Hrvatske održava se ovoga vikenda u Poreču. Polufinalne parove čine Podravka Vegeta i Zrinski Čakovec te Lokomotiva i Bjelovar.

– Slijedi nam završnica Kupa, prva utakmica protiv Zrinskog iz Čakovca, ekipe koju dobro poznajemo. Ove polusezone igraju jako dobro, imaju par iskusnih igračica, odličnog trenera. Žao mi je što će se završnica igrati bez navijača, a zbog njih se rukomet i igra. Idemo maksimalno motivirani u Poreč, sa željom da se u Koprivnicu vratimo s trofejom – rekao je za službene klupske stranice trener Antonio Pranjić.

Igračica Dejana Milosavljević dodala je kako je atmosfera jako dobra. Spremne su te žele opravdati status favorita, napomenula je. Povjerenje u ekipu ima vratarka Yuliya Dumanska, dok je Korina Karlovčan – koja je produljila ugovor s koprivničkim klubom – istaknula motiviranost pred završnicu.

Podravkašice svoju utakmicu igraju sutra u 17 sati, dok će drugi ogled krenuti u 19.30 sati. Finale se, pak, igra u nedjelju u 17.30 sati uz izravan prijenos na HRT-u te YouTube kanala Hrvatskog rukometnog saveza.