PRVA HRL ZA ŽENE

Podravkašice u Kutiji šibica pregazile Trešnjevku, 12 pogodaka Holešove

Trener Saračević danas je imao priliku u igru uvesti sve igračice iz zapisnika i gotovo sve su se upisale u listu strijelaca.

18:42h
0
Foto: RK Podravka Vegeta

Podravka Vegeta je u 23. kolu Prve HRL za žene Podravka Vegeta na gostovanju u Zagrebu svladala Trešnjevku 18-44 (8-24).

Utakmicu su Koprivničanke otvorile serijom od sedam pogodaka, a do osme minute nema pogotka za domaćina pa je to bio znak za uzbunu treneru Ognjenoviću. Nije to puno promijenilo igru jer su Saračevićeve djevojke igrale rastrčano i brzo uz dosta kontri i polukontri. U 15. minuti na semaforu je 3-14 bilo za Podravku, ali naše cure nisu smanjile tempo. Do kraja poluvremena u igru su ušle i mlada Lea Franušić te Elena Popović, a rezultat poluvremena bio je 8-24.

Dobru partiju priuštile su Podravkašice i u drugom poluvremenu, a u 41. minuti već je 11-30. Ritam nije pao ni u nastavku utakmice, a u igru ulazi i mlada Lucija Jandrašić. Trener Saračević danas je imao priliku u igru uvesti sve igračice iz zapisnika i gotovo sve su se upisale u listu strijelaca. Posebno je pozitivno da je među mladim igračicama čak pet pogodaka postigla Lea Franušić, dok je mlada Jandrašić dodala još četiri. Od iskusnijih igračica, našu ekipu danas je pogocima predvodila Maria Holešova, koja je čak 12 puta zatresla protivničku mrežu.

Foto: RK Podravka Vegeta

Trešnjevka 18 (8)

Podravka Vegeta 44 (24)

SD Trešnjevka. Gledalji: 50. Suci: Matija Cingesar (Varaždin) i Mario Mraz (Trnovec Bartolovečki). Nadzornik: Damir Sarajlić iz Velike Gorice.

Trešnjevka: Rabar, Lesac, Miholić 3(1), Lukšić 4, Perenčević 5, Belanić, Rokavec, Karaula, Stojanović, Grebenar, Miletić 1, Stojanov 1, Radek 1, Matijaš 2, Megenreuter 1

Trener: Miran Ognjenović

Podravka Vegeta: Tucaković, Risović, Ećimović; Zadravec 4, Turk 2, Holešova 12, Popović, Jandrašić 4, Milošević, Džono, Milosavljević 3, Franušić 5, Chigirinova 7(1), Ikhneva 1, Debelić 3, Yezhykava 3

Trener: Zlatko Saračević

Sedmerci: Trešnjevka 1(1) / Podravka Vegeta 1(1)

Isključenja: Trešnjevka 4 minute (Mihalić, Stojanović) / Podravka Vegeta 4 minute (Franušić, Jandrašić)

čitam...
Loading...