Podravkine djevojčice bolje od Koke

18:00h
0
Podravkine djevojčice na treningu // Foto: RK POdravka

U subotu je u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici odigrana prijateljska utakmica Podravke 3, s tradicionalnim rivalom iz Varaždina, Kokom, a igrale su djevojčice rođene 2000. godine i poslije i u kojoj je naša ekipa izvojevala pobjedu rezultatom 21:14 (15:6). Dogovorom trenera, nakon službene utakmice, a radi djevojčica koje manje igraju, odigrano je i treće poluvrijeme u kojem je rezultat bio 6:6.

S obzirom na to da nam naše službeno natjecanje (1. HRLD) počinje tek za tri tjedna, ovakve utakmice dobro su nam došle za uigravanje i primjenu naučenog na treninzima koji traju od kolovoza.

Tijekom čitave utakmice naša ekipa bila je u vodstvu sa 7-10 golova razlike. Zadovoljna sam pristupom igri svih igračica, a kod nekih se vidi očiti napredak.

Ekipa Podravka 3 nastupla je u sastavu: Borac, Petika 8 (5), Galinac 1(1), Popović 1, Sikavica, Brkić, Benić 1, Jandrašić 3, Vrabec, Petričević, Šestak 7.

U dodatnom poluvremenu nastupile su još: Krstanović, Geci, Križaj, Presek 1, Bogdan, Jurić 3, Hudoletnjak, Kokša, Kolar, Dombaj, Galinec 2.

Izvor: RK Podravka, autor Đurđica Zečević, trenerica